MA KO BI REKAO?

Prava zvezda: Kendal Džener je veoma zahtevna devojka, te je sve svoje momke dobro namučila, a evo i na koje načine!

0

Naučila je na luksuz. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ukoliko ste ikada pomislili da je teško i zahtevno zabavljati se sa megapopularnom zvezdom, bili ste u pravu. To svakako mogu potvrditi NBA igrač Ben Simons ili bilo koja druga zvezda koja se zabavljala sa Kendal Džener!

 

Izgleda da je Kendal namučila svoje udvarače i bivše ljubavi!

 

Ona ne želi da ide bilo gde bez gomile asistenata i vozača a to je znalo da jako umori Bena koji je samo običan momak”, izjavio je izvor.

Jako se ljutila ukoliko nije pamtio šta je volela da jede jer mrzi da sama naručuje.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Izvor je izjavio da je takvo ponašanje uobičajeno za dvadesettrogodišnju divu i da se ona tako ponašala u svakoj vezi u kojoj je do sada bila.

 

Kendal očekuje da se ponašaju prema njoj kao da je kraljica, svi, čak i njeni momci. Mnogi ljudi nisu iznenađeni što njene veze ne uspevaju dugo” , dodao je izvor.

 

Kada je u pitanju ljubavni život popopularne zvezde ništa nije iznenađujuće! Kendal navodno ima dug spisak ljubavnika, a jedno vreme viđala se i sa bivšim dečkom jedne od svojih najboljih prijateljica BelI Hadid , takođe NBA zvezdom, Jordanom Klarksonom.

 

Prema najnovijim informacija, Kendal je viđena u zagrljaju devetnaestogodišnjeg Anvara Hadida, najmlađeg brata Beli i Gigi Hadid, sa kojim se navodno trenutno zabavlja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker