SUZE I BOL

Želim da prestane da je boli i da joj se otvore vrata raja, volim te, gde god da si krenula: Lejdi Gaga u SUZAMA zbog gubitka velike ljubavi! (FOTO)

0

Ledi Gaga osvojila je sinoć na dodeli "Kritiks čojs nagrada" u Los Anđelesu dve nagrade, bilo je to veče trijumfa koje je nažalost, završeno nesrećom.

lejdi gaga
lejdi gagafoto: Profimedia

Osvojila je nagradu za najbolju pesmu, za numeru u filmu "A Star Is Born". Pobedila je i u kategoriji najbolje glumice, za rolu u rediteljskom debiju Bredlija Kupera (priznanje je podelila sa Glen Klouz, glavnom glumicom "The wife").

Zahvalila se kroz suze svojoj ljubavi, vereniku Kristijanu Karinu, a onda se obratila Kuperu:

 

"Ti si magično ljudsko biće. Nikad s rediteljem i glumcem nisam osetila ono što sam osetila s tobom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

Međutim, za Gagu je sinoć bilo teško veče. Njen konj Arabela borio se za život i izgubio tu bitku.

 

Počastvovana sma i blagoslovena što sam osvojila dve nagrade, za najbolju pjesmu i glumicu, zajedno sa Glen Klouz. Srce mi je pucalo od ponosa, ali me je rastužila vest koja me zatekla nakon dodele, da moj dragi anđeo, kobila Arabela umire. Žurim da se oprostim sa njom. Njeno ime znači "'predajte se molitvi". Uvek je bio prekrasan konj, naše duše su jedno. Kad je nju bolelo, i mene je bolelo.Nikad neću zaboraviti trenutke koje smo delile. Duge zajedničke šetnje, galopiranje kanjonima. Kako sam je hranila kolačićima. Uvek će biti deo mene, jako sam tužna. Želim da prestane da je boli i da joj se otvore vrata raja. Volim te, devojko, gde god da si krenula", napisala je na Instagramu pored fotografije sa Arabelom.

 

makonda-tracker