prvi susret nakon nesreće

ISKORISTI ŠANSU KOJU TI JE BOG DAO: MC Stojan posetio Darka Lazića, a reči koje mu je uputio tom prilikom pevač će DOBRO ZAPAMTITI! (FOTO)

2

Reper MC Stojan posetio je svog velikog prijatelja i kolegu Darka Lazića prvi put nakon što je preživeo stravičnu nesreću.

foto: instagram
foto: instagram

Darkova borba za život trajala je od sredine oktobra prošle godine, kada je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću.

 

Brojne kolege, prijatelji, članovi porodice i fanovi molili su se za njegovo ozdravljenje, a sada, kada je najgore prošlo, mnogi od njih poželeli su da pevaču upute dirljive reči, srećni što je uspeo da preživi dramatičnu borbu.

 

Osim članova porodice i verenice Marine, Darkovi bliski prijatelji koriste svaku priliku da ga obiđu, a tu priliku nije propustio ni njegov kolega MC Stojan.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

Reper je sa stotinama hiljada svojih pratilaca na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju na kojoj pozira sa Darkom, a tom prilikom uputio mu je snažne reči koje će pevaču zasigurno ostati urezane u sećanju.

 

- Čovek koji ne pravi greške obično ne radi ništa. Ti si uradio mnogo toga i treba da budeš ponosan na sebe! Imas jedno dete, drugo je na putu, imaš dosta hitova iza sebe koji će se još dugo pevati, imaš priliku da napravis još bolje pesme i da radiš ono što najviše voliš, da pevaš. Iskoristi šansu koji ti je Bog dao na pravi način. Voli te drug - napisao je Stojan uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

makonda-tracker