SKLADAN PAR

Čuva intimu: Branka Katić nikada ne pokazuje svog supruga, a evo kako izgleda čuveni ENGLESKI producent, koji joj je ukrao SRCE!

5

Mešoviti brak koji opstaje, 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije lako biti javna ličnost jer i sve ono što niste želeli da se sazna o vama, na ovaj ili onaj način ispliva u javnost. Ipak, neke od naših dama uspele su da sačuvaju svoj pirvatan život, a svoje muževe retko predstave na nekim javnim događajima.

 

Fotografiju glumice Branke Katić koja je u braku sa Džulijanom Farinom 18 godina teško možete naći. Njih dvoje mogu se zajedno videti samo ukoliko on "okači" fotografiju na društvene mreže. Iako je u poslu koji je veoma blizak glumičinom, nije od onih koji voli mnogo da se pojavljuje u medijima. Džulijan je engleski producent i reditelj s kojim Branka ima dva sina, Luja koga zanima režija i Džoa koji ima talenta za glumu.

 

 

foto: Profimedia

 Među njima su Nataša Ninković koja se retko pojavljuje sa suprugom, Anica Dobra iako živi u Srbiji sa suprugom se nikada ne pojavljuje na javnim manifestacijama, dok se Svetlana Bojković udala treći put i Vesna Trivalić koja se zbog supurga preselila u Dubai.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker