NIJE BILO POSLA

Težak put: Popularna glumica se prisetila svih MUKA koje je u životu prošla, kako bi danas mogla da kaže USPELA SAM!

0

Nije sve onako kako izgleda!

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Jelena Gavrilović jedna je od naših najpopularnijih glumica. Ona je godinama hrabro gradila svoju uspešnu karijeru, ali kako ističe, nije joj bilo lako.

 

Moj put uopšte nije bio jednostavan. Imam utisak da u ovom zadovoljstvu ne mogu da uživam kad se osvrnem i razmislim koliko sam na tome radila. Ništa mi se u životu nije desilo preko noći, niti slučajno. Akademiju sam upisala 2001, sa 18 godina, posle trećeg razreda gimnazije. Kad sam je završila, apsolutno nisam imala posla. Čekala sam dugo svoju priliku. Desio se čuveni film Darka Bajića 'Na lepom plavom Dunavu'. Usred snimanja se zapalio brod. Pomislila sam - neka mračna sila se nadvila nad mojom karijerom. Onda sam baš za taj film dobila nagradu u Nišu i sve je krenulo uzlaznom putanjom - Atelje 212, 'Kosa', kontroverzni 'Srpski film', pa Dizni, pa 'Tvoje lice zvuči poznato', reklama za banku, 'Sinđelići'... Imala sam sreću da su me se u pravom trenutku setili pravi ljudi od kojih sam mnogo naučila. Recimo, Bajić. On je prvi reditelj sa kojim sam radila i imala sam ogromnu tremu. Bio je divan, kao i njegova porodica. Od njega sam naučila dosta o filmu, ne samo ispred kamere, već i o produkciji, montaži. Jako sam mu zahvalna na tome".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on

Posle obavezama ispunjenog finiša 2018, trenutno uživa u odmoru i skuplja snagu za sve što je čeka ove godine.

 

Prošla godina mi je bila baš dinamična, sa usponima i padovima u pauzama snimanja", bila je iskrena ona, pa dodala: "Uzbuđena sam zbog toga. Svaki glumac je srećan kad ima posla, zato što je ovo jako malo tržište, a nas je previše".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Night out @atelier_bojana_jovetic ate❤️❤️❤️ #goingoutoutfit #fashion #passionforfashion

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on

 

makonda-tracker