ISTINA

Kada nema kamera ona je POTPUNO DRUGAČIJA: Detalje koje su otkrile komšije Marije Veljković o njoj će vas iznenaditi!

0

Godinama unazad, u samom centru Beograda, sa suprugom arhitektom Milanom Milovanovićem i troje dece živi zvezda RTS-a Marija Veljković.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Voditeljka “Slagalice” Marija Veljković omiljena je među komšijama na Dorćolu. To su nam potvrdili svi oni koji je dugo poznaju.

 

Godinama unazad, u samom centru Beograda, sa suprugom arhitektom Milanom Milovanovićem i troje dece živi zvezda RTS-a Marija Veljković.

 

Budući da na TV ekranima uvek deluje prirodno, smireno i nasmejano, proverili smo sa njenim komšijama na Dorćolu da li je takva i kada se ugase kamere. I dok o drugim javnim ličnostima komšije često ne žele da govore zbog brojnih sukoba koje imaju sa njima, sa Marijinim komšijama je sve potpuno drugačije. Koga god da sretnete i pitate, svi imaju samo reči hvale.

 

 

Prvo smo se uputili u jedan veliki i poznati diskont blizu Marijine zgrade, gde voditeljka često kupuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic) on

 

Marija je svakog dana kod nas. Dođe često sa decom, ili sama, ali je uvek u opuštenom izdanju i bez trunke šminke. Mogu da kažem da bolje izgleda bez šminke nego kada je ima. To sam joj i nekoliko puta rekla kada smo pričale. Deca su joj vrlo vaspitana i dok Marija stoji u redu za kasu, kao što stoje i svi drugi kupci, deca stoje pored nje. Nisu bahati niti bezobrazni. Sasvim jedna normalna porodica koja poštuje druge - kaže nam kasirka Dragana uz širok osmeh.

 

 

makonda-tracker