NOVI GLOSSY

Prva prava biografija s potpisom Ane Bekute: Morala sam da se rastanem od deteta jer nisam imala drugog izbora...

3

I ove srede samo uz Kurir – najtiražniji magazin o poznatima!

ana bekuta
ana bekutafoto: Andreja Damnjanović

Prošlo je skoro 35 godina otkako je pevačica Ana Bekuta svojom prvom pesmom "Ja nisam rođena da živim sama" preko noći osvojila publiku i stekla veliku popularnost. Slava je u tom trenutku bila prava nagrada za sav trud koji je uložila u svoju karijeru, ali i protivteža za sve ono što je kao veoma mlada u privatnom životu morala da iskusi. Ispostavilo se da ju je sudbina rano stavila na velika iskušenja, kako bi joj kasnije sve nadoknadila kroz uspeh i ljubav u kojima i danas uživa.

 

Mirisi koji bude nežnost

Rođena je 6. septembra 1959. godine kao Nadežda Nada Polić u Pribojskoj banji kao najstarije dete majke Milice, kuvarice po zanimanju, i oca Branka, koji se bavio zemljoradnjom. Iako su ona i njene mlađe sestre Dobrila i Milina odrastale okružene ljubavlju, njihovo detinjstvo mahom je bilo obeleženo oskudicom, budući da su roditelji mogli da im priušte skromnu svakodnevicu. Uprkos tome što nije imala sve što je želela, Ana se najranijih dana svog detinjstva seća sa osmehom na licu.

 

Čuvena pevačica otvara dušu i priseća se kako je kao tinejdžerka zbog odsustva podrške porodice i okoline tek rođenog naslednika odnela u dom za nezbrinutu decu, opisuje strah na početku karijere i težak životni period tokom inflacije, priča o tome kako se navikla na svoje umetničko ime i ko joj je danas najveća podrška...


Priču o svom životu Ana Bekuta iznosi u dahu, a a kompletan tekst pročitajte u novom, 58. broju magazina Glossy, koji u sredu, 19. decembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir!

 

 

foto: Promo

 

makonda-tracker