spremna je

U zavičaju je NAJLEPŠE: Voditeljka BOŽIĆ provodi u selu sa BAKOM, a evo šta su njih dve ISPRIČALE o Bojaninoj UDAJI i kulinarskim veštinama!

0

Najlepši trenuci su oni provedeni sa najmilijima.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Bojana Ristivojević praznike provodi sa bakom Selenom u selu Provo kod Šapca. Ona je ponosna na nju što je prava domaćica pa je otkrila da svi jedva čekaju da se Bojana uda.

 

Vredna baka kojoj svi tepaju Selka odmah se posvetila pripremi domaćih lepinja od projinog brašna. Testo je već naraslo, a čim se stišala vatra u furuni, celu prostoriju je napunio miris domaćih lepinja koje su zajedničkim snagama pekle baka, ali i umešna unuka Bojana.

 

Moja Bojana voli somune, pravimo ih u subotu uvek. Jedva čekam unučiće da im spremam, dao Bog, samo nek ih bude. Mlađa unuka mi se udala, a Bojana još neće. Da dočekam svadbu, praviću ja lepinjice i sve - kaže nam nasmejana baka, pa dodaje:

 

 Bojanu stalno gledam kad vodi „Parove”. Po celu noć ne spavam, sve dok ne vidim da otvori vrata i izađe ja televizor ne gasim, nju ne mogu da ne vidim. Ona mi je prvo unuče od sina, pa da li tu nešto ima, kažu da se ono najviše voli. Još svi pričaju kako liči na babu, pričljiva i uvek nasmejana. Samo još da se uda, kog odabere meni će biti dobar. Bilo bi dobro da mene pita, ali šta da vam kažem, ne pita" - kaže baka Selena, ponosno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on

Dok baka Selena priželjkuje da se njena unuka uskoro uda, Bojana kaže da još uvek nije pronašla onog pravog.

 

Jaoj, momak koga dovedem kući mora se dobro pripremiti za baku. Selka ima dobro da ga ispita, opasna je. Ja smatram da ne treba odmah posle nekoliko dana poznanstva da dovedem momka kući. Bolje da ja sačekam tog pravog, evo ja sada nemam momka, ali kada bude imala, naravno da će upoznati baku i čitavu moju porodicu. U ovoj 2019. ću poželeti ljubav sebi, a i svima koji je priželjkuju" - kaže nam Bojana, a u domu Ristivojevića poštuje se tradicija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on

 

makonda-tracker