emotivno

DIRLJIVE USPOMENE NA TOPLI DOM: Lepa Brena se prisetila detinjstva SA SETOM, ovako je provodila praznike kao devojčica

1

Pevačica pamti sve detalje srećnog odrastanja.

foto: glossy
foto: glossy

Lepa Brena i danas ne zaboravlja odakle je potekla, a samim tim i one proslave Nove godine koje nisu bile tako pompezne kao sada.

 

Ona je izjavila kako će zauvek pamtiti toplinu i ljubav koju je dobila u porodici, svoju majku Ifetu i oca Abida, koji su zaslužni za sve u čemu je uživala - miris kuhinje, dobre atmosfere i velike radosti. Trudili su se da kod dece gaje sigurnost, uprkos strepnji za njihovu budućnost.

 

Lepa Brena se takođe prisetila male okićene jelke, jer u kući nisu imali dovoljno prostora za veliku. Pamti i svilene bombone u raznim bojama, kao i slatkiše upakovane u aluminijumske papiriće koji su visili kao ukrasi, jer tada u prodaji nije bilo kugli.

 

U gradu je bio jedan veliki Deda Mraz, sve je bilo okićeno, na ulicama je bilo puno snega. Brena je obožavala i novogodišnje paketiće, koje je dobijala do osmog razreda osnovne škole. Njeni roditelji nisu želeli da odraste prebrzo, kao današnje generacije.

 

Brena je zaključila da kad god pomisli na praznične dane u roditeljskom domu, sve je pomešano sa toplim, lepim i pozitivnim emocijama i zato je ponosna na svoju porodicu.

makonda-tracker