ko bi rekao?

Ima se, može se: Ove SRPKINJE su udajom za milionere postale najimućnije žene!

1

Neke se rado sećaju odakle su potekle, a druge uživaju u sadašnjem momentu. 

foto: Profimedia, Damir Dervišagić
foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Nekolicina žena sa naših prostora je imala tu privilegiju da zapadne za oko milijarderima i uvrsti se na listu najbogatijih Srpkinja.

 

Iako postoji stereotip da se bogato udaju žene koje nemaju svoje zanimanje, naše najpoznatije milionerke su bile posvećene svojim poslovima i pre nego što su stale na ludi kamen.

 

Sandra Meljničenko

 

foto: Getty Images

Bivša Modelsica, udata je već 11 godina za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, a imaju ćerkicu Taru. Sandra se pre udaje bavila pevanjem, ali i modelingom, zahvaljujući kome je i upoznala supruga.

 

Jelena Bin Drai

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

Nekadašnja miss Jugoslavije udata je za arapskog šeika Saida Bin Draia, čije se bogatstvo procenjuje na 2 milijarde dolara. Karijeru manekenke zamenila je karijerom poslovne žene. Vlasnica je kozmetičkog salona i obdaništa u Dubaiju, a poseduje i modnu liniju skupocenih haljina. Ima troje dece – ćerku Asju i sinove Halila i Hamdana.

 

Ivana Berendika

 

foto: Instagram

Kao i njena koleginica iz grupe Models, Ivana spada među najbogatije Srpkinje. Dizajnerka nakita je u braku sa jednim od osnivača kompanije Google, Tomasom Jermolukom.

 

Slavica Eklston

 

 

foto: Profimedia

 

Slavica je bila 23 godine u braku sa Berniem Eklstonom, prvim čovekom Formule 1. Čak ni razlika od 28 godina im nije smetala, a zajedno imaju ćerke Tamaru i Petru.

 

Marijana Mateus

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus) on

Sa samo 17 godina, Marijana je započela vezu sa Miodragom Kostićem, starijim 12 godina. Dobili su troje dece – sina Aleksandra i ćerke Dajanu i Anđelu. Nakon razvoda od Kostića, udala se za nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, čije prezime i dalje koristi.

 

 

 

 
 

 

 

 

makonda-tracker