oborila ga je s nogu

Široko: Dobila je ponudu koja se ne odbija, evo kome NAJLUĐE noći peva Rada Manojlović!

0

Izdržava celu porodicu, te joj je ova tezga veoma bitna. 

foto: Vladmir Šporčić
foto: Vladmir Šporčić

Rada Manojlović za novogodišnju noć pevaće Švajcarskom biznismenu za veliku svotu novca. On nije ni pitao koliko to košta samo je izrazio želju da mu onu ulepša noć 31.decembra.

 

Rada će pevati na privatnoj žurki gde će biti oko 50 zvanica, međutim njenom dečku nije bilo baš svejedno kada je ovo čuo i veoma se naljutio. Rada je pokušavala da mu objasni da je novac koji će dobiti veliki ali nije vredelo.

S obzirom na to da je Haris iz istog posla, on je posumnjao da je Švajcarski biznismen bacio oko na njegovu Radu, čim je bio spreman da plati koliko treba bez pogovora samo da mu za doček peva Rada", rekao je izvor i dodao:

 

Koliko znam, sada Rada i Haris ne pričaju, dok se on ne razljuti, jer Radi je bitno da nastupa i radi, žena izdržava celu porodicu i kome nije novac potreban, a poznato je da pevači trostruko zarade tokom novogodišnje noći. Zato nigde i nije bilo reklame gde Rada peva, jer su to ozbiljni i bogati."

 

Inače pevačica i njen dečko Haris planirali su da nastupaju u istoj geografskoj zoni kako bi mogli nakon nastupa da se sretnu i provedu ostatak noći zajedno, međutim izgleda da se planovi ipak menjaju.

 

foto: Dragan Kadić

 

makonda-tracker