evo i zašto

Poklopilo se: Kloi Kardašijan proslavila BOŽIĆ bez supruga Tristana Tomsona!

0

Za njenu porodicu je ovaj praznik najvažniji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Izgleda da Khloe Kardashian i Tristan Thompson ipak nisu zajedno proveli Božić! Naime, Khloe je postavila seriju fotografija sa Božićne proslave Kim Kardashian, a pored osmomesečne ćerke Thompsona nije bilo nigde na vidiku!

 

 

Uvek sam se radovala porodičnim proslavama Božića ali je ova godina bila stvarno posebna! Moja ćerka sve čini mnogo posebnijim i upečatljivim”.

- napisala je Kloi ispod fotografija na instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thompson.kardashian (@kloekardashianbaby) on

 

 

Kako je ranije najavljivano, Thompson je bio zauzet tokom praznika i imao je dve važne utakmice u Klivlendu i Memfisu, ali se ipak pobrinuo da njegova malena ćerkica dobija poklon – dva para belih i roze patika i par crnih airmaksica.

 

Praznici su stigli pred sam kraj burne godine za Kardashiane i Thompsona. Iako je prošlo gotovo šest meseci od kako je poznati sporista viđen sa drugim ženama u provodu samo par dana pre nego se Kloi porodila, priča je ponovo dobila na važnosti u novoj sezoni u "Korak sa Kardašijan"!

 

 

Kloi je u novim epizodama otkrila da joj nije bilo nimalo lako da pređe preko javnog poniženja koje joj je priredio otac njenog deteta!

 

Jako je teško nositi se sa tim kada je javno. Svi daju svoje mišljenje i misle da mogu da se mešaju u to. Čak i sestre i lekari u bolnici … jako je ponižavajuće” , izjavila je Khloe. “Nisam sigurna kako se osećam, kroz dve nedelje mogla bih da se prezasitim svega i raskinem ili da ostanem sa njim jer mi je super."

-rekla je Kloi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thompson.kardashian (@kloekardashianbaby) on

 

 

 

makonda-tracker