Maja Nikolić: Ne plašim se zatvora

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Nikola

20-03-2011 13:21h
Majo Majo sama sebi skaces u usta izjavom da dete nemoze bez tebe a Farma????? Dvor?????? sada bi sazaljenje od suda i javnosti da izbegnes ZATVOR upravo je ustanova to za tebe da malo ratmislis pre nego sto nesto kazes.

keti

20-03-2011 15:10h
to sto je maja ispala je cista namestaljka. pink nije smeo da je izbaci jer ne volim jevreje nije bio govor mrznje. ako vec pricamo o govorima mrznje onda moramo da kazemo da su na dvoru izrecene mnogo gore stvari sa strane drugih ucesnika. niko nije cvecka. maja nije smela da se izbaci, pobedila bih definitivno.

Nella

21-03-2011 00:36h
Maja je u pravu!Ona se mora boriti za buducnost dece!Majo kako si se to udavala sve za ne coveke!A ti Nikola ne pricaj nesto samo da si napisao-postavi se u njenoj kozi,SAMOHRANE MAJKE KOJA SE BORI ZA ZIVOT SVOJE DECE!MAJO ZELIM TI PUNO SRECE-TI SI I COVEK I ZENA!!!!

Jasna

21-03-2011 08:16h
Majo, ne daj se! Ovo je vise prevrsilo svaku meru! Dokle vise ovaj linc nad Majom?! Zena ako je rekla da ne opravdava zlocin ni nad jednim narodom, to ne znaci da ona ne voli Srbiju i da je ceo srpski narod optuzila za genocid. Zasto se uvek njene reci izvlace iz konteksta?! Zasto sad zele da ostave Maju bez podrske svih patriota?! Ja sam veliki nacionalista, a volim Maju i ovo sto mnogi pokusavaju nece im upaliti kod mene. Niko mene ne moze ubediti da Maja ne voli svoju zemlju i svoj narod. Naravno da je bilo i medju Srbima onih koji su vrsili zlodela, ali to su induvidualni zlocini, koji se ne mogu pripisati celom srpskom narodu.

jecaje

21-03-2011 10:19h
Ja se ne bih tako gađala sa nečijim mogućim odlaskom u zatvor naročito iz razloga koji su u odnosu na sve što se događa u zemlji u najmanju "ruku"sporni,,,I ne bih etiketirala Maju kao podobnu za zatvor niti bilo koga i takav komentar govori mnogo o onome ko ga je napisao.Ili je taj neko možda gledao samo taj incident,u samo tom trenutku ,u samo tom reality-ju a u zemlji je na proputovanju...

psihoza

20-03-2011 21:10h
Maja Nikolic nije najstabilnija psihicki i njene izjave nisu relevantne.Gledala sam je i u Farmi i u Dvoru i njeno pevanje po ceo dan je prosto nenormalno.Pevala je potpuno ujednacenim glasom(kao da je svaka pesma ista) i dernjala se po ceo dan...time je dokazala da zna puno reci pesama ali da je jedna nabedjena pevacica koja uz to nije najnormalnija!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: