dala primer svima

POZDRAV OD MOG OBEZBEĐENJA: Posle ove fotografije Nataše Bekvalac, fanovi su imali da joj poruče samo jedno - OVAKO treba da se ponašaju JAVNE LIČNOSTI!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

...

20-12-2018 11:53h
kučkarka, bolje da je usvoijla neko dete umesto ulicne dzukele

Lakica

20-12-2018 12:42h
@...
A da li si ti usvojio neko dete?

Pazarac

20-12-2018 16:54h
@...
Usvajaju da i nešto kao bili moderni jer većina zvezda na zapadu usvaja kucice mačice.... 90% njih se samo hvali a organski ih ne podnosi ja video lično, i kad nas pocele da vodaju nekakve dzukele.... Umesto da rodi dijete da mu se posveti ona se posvećuje dzukeli.... Al nbg moderno :-) :-) :-) :-)

HAHHAHA

21-12-2018 15:02h
@Lakica
NIJE SVAKO ZA MAJKU

Čitalac

20-12-2018 18:26h
Kučići po krevetu... Koja si ti aljkavuša i štroka ...

Zvezdana

21-12-2018 10:34h
Ne mogu da verujem koliko zlobnih ljudi komentariše.... Zato nam i ovako ide, samo zloba, zavist, potpuno odsustvo bilo kakve empatije prema živim bićima...Pa šta ako je usvojila psa, pa šta ako joj psi gaze krevet, njen život njena stvar. Ako vam se ne sviđa, okrenite glavu i ne komentarišite! I da, umalo da zaboravim, PRVO POČISTITE ISPRED SVOJE KUĆE!

SRPKINJA

21-12-2018 15:02h
@Zvezdana
KOJIM TO NAMA? TEBI LOSE IDE ****** *****...NEKA TE ZENI BAGRA

Zvezdana

21-12-2018 15:12h
@SRPKINJA
Poštovana Srpkinjo, svojim rečnikom si samo potvrdila moj komentar. Sretno sam udata, imam decu, 2 psa i 3 mačke, odličan posao, materijalno situirana, jednom rečju, srećna žena. A tebi želim da nađeš mir i malo dostojanstva kada se obraćaš drugima. I ne potpisuj se sa Srpkinja, jer prave Srpkinje su dame, a ti to nisi!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: