dala primer svima

POZDRAV OD MOG OBEZBEĐENJA: Posle ove fotografije Nataše Bekvalac, fanovi su imali da joj poruče samo jedno - OVAKO treba da se ponašaju JAVNE LIČNOSTI!

8

Lepa Novosađanka nije ni slutila koliko će komentara izazvati njena najnovija fotografija na Instagramu.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Nataša Bekvalac aktivan je korisnik društvenih mreža, pa tako sa svojim fanovima često deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života. Ipak, poslednja fotografija u nizu privukla je posebnu pažnju.

 

Naime, Nataša je zabeležila simpatičan momenat kada su se njeni ljubimci igrali na krevetu, a ono što je svima privuklo pažnju jeste da se njihovoj porodici pridružio novi član.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Lepa Novosađanka, inače poznata kao veliki ljubitelj životinja, rešila je da da pruži dom još jednom krznenom prijatelju kom je dala ime Mila.

 

- Dobro jutro! Toliko o mojoj ideji da dam Milu na usvajanje... Pozdrav od mog obezbeđenja! - napisala je Nataša uz objavljenu fotografiju, i ne sluteći koliko će pozitivnih komentara privući.

 

- Legendarno, predivno! Svaka čast na dobročinstvu! Ovako treba da se ponašaju JAVNE LIČNOSTI. Primer si svima! Moj naklon! - samo su neki od poruka koje su fanovi uputili Nataši.

 

 

makonda-tracker