razlozi

Uroš neće ni da čuje za tako nešto: Goga Sekulić u prvi avion seda BEZ BEBE I SUPRUGA a evo i zašto!

1

Pre samo par dana Goga Sekulić postala je majka jednog dečaka. 

foto: Kurir
foto: Kurir

Goga Sekulić porodila se 11. decembra na jednoj privatnoj klinici u Cirihu. Ona i njen izabranik Uroš Domanović tada su po prvi put postali roditelji, i to dečaka kojeg su nazvali Vasilij Andrej.

 

Da je spremna na sve zbog naslednika pokazuje to da je želela da, pored brojne pomoći koju imaju, unajmi i bebisiterku da bude tu za dečačića, međutim Uroš nije hteo ni da čuje.

 

U prvom peridu ću se posvetii bebi, što je normalno, a kroz nekoliko meseci putovaću iz Ciriha u Beograd da bih radila na novim pesmama. Imam u planu da dok je beba mala ne putuje avionom, a to neće biti problem jer će o bebi brinuti u Cirihu moj muž, njegova mama, a tu je i moja rođena sestra. Što se mene tiče, ja bih zaposlila i neku bebisiterku, ma i pet njih ako treba, ali moj Uroš je izričito protiv toga, a ja poštujem njegovu želju", ispričala je Goga i tako otkrila kakve ih nesuglasice ovih dana more.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Goga je isplanirala da ubrzo nakon porođaja počne da radi nove pesme zbog čega će joj biti potrebna pomoć dadilje. Uroš se ne slaže sa tim, zapravo on je podržava u tome da ona, kada beba ojača, počne da radi na novom albumu, ali ne želi bebisiterku. On je rekao da će on brinuti o detetu u tim situacijama, ali da ne želi dadilju", ispričao je izvor.

 

 

 

makonda-tracker