selidba je bila neminovna

DONELA VAŽNU ODLUKU: Tanja Savić napušta svoj dosadašnji dom!

0

Lepa pevačica napraviće uskoro izuzetan važan životni korak, a u pitanju je preseljenje u Srbiju iz daleke Australije.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Tanja Savić rešila je da promeni život iz korena. Iako se do sada uspešno nosila sa svojim obavezama, odlučila je da se vrati u Srbiju za stalno.

 

Poznato je da se zbog porodice preselila na drugi kontinent, Australiju. Odatle dolazi u Srbiju zbog nastupa ili novih muzičkih projekata. 

 

Kako kaže, prvo što želi da vidi kada dođe u Srbiju je njena majka, pa mrtva umorna sa porodicom posle leta odmah odlazi kod nje.

 

Zbog mnogobrojnih nastupa teško joj je da živi na dva kontinenta, što je i razumljivo. Sada je rešila da se za stalno preseli u Beograd, što će se i dogoditi u bliskoj budućnosti.

 

- Vratiću se, nadam se, krajem februara za stalno. Ovako mi je mnogo naporno. Svi me pitaju: "Kako možeš, ženo, da održavaš karijeru na dva kontinenta? Čas si u Australiji, čas u Srbiji" - izjavila je Tanja Savić za "Premijeru".

 

Njeni sinovi Đorđe i Maksim već su pohađali jednu beogradsku školu i jedva čekaju da se ponovo nađu u starom društvu, tako da nema bojazni da će se ova porodica lako privići na novi-stari život.

 

 

 

makonda-tracker