ekskluzivne vesti

RASTA ZABORAVIO ANU NIKOLIĆ: Saznajte sa kim se viđa i koga VODI KUĆI

0

Nakon propalog braka sa popularnom pevačicom, reper Stefan Đurić Rasta nastavio je sa svojim životom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, "Paparazzo lov" i ove srede donosi najaktuelnije priče i ekskluzivne snimke poznatih.


U ovonedeljnoj emisiji, naša ekipa istraživala je gde je nestao Zoran Marjanović nakon što je pušten iz pritvora. S obzirom na to da se Zoran potpuno povukao iz medija, u emisiji "Paparazzo lov" saznaćete čime se sada bavi.


Takođe, tu je i ekskluzivna priča o tome kako izgleda ljubavni život popularnog repera Stefana Đurića Raste. Sa kim se viđa nakon definitivnog rastanka od Ane Nikolić i koga vodi kući saznaćete ekskluzivno u emisiji "Paparazzo lov".

 

foto: Paparaco lov

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su se ponovo zbližili, što dokazuju najnoviji snimci.

 

foto: Paparaco lov

Kako je bilo na snimanju novogodisnjeg programa kod Dragana Markovića Palme u Jagodini možete videti u opsežnom izveštaju. Uslediće i snimak rasprave dve rijaliti zvezde - Ere Ojdanića i Kije Kockar. Oko čega su se posvađali saznajte u novoj epizodi emisije "Paparazzo lov".


Da je Haris Džinović postao građevinski investitor i gde je započeo gradnju, otkrivaju upravo ekipe jedne od najgledanijih emisija.


Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih snimaka, zato ne propustite novu epizodu emisije "Paparazzo lov" u sredu 12. decembra od 22 časa na TV Pink!

 

 

makonda-tracker