OČINSKA BRIGA

Mile Kitić o Eleninoj i Rastinoj vezi: Da li bi njegova ćerka ZAISTA mogla da bude kriva za raspad braka repera i Ane Nikolić?

0

Legendi folk zvuka najvažnije je da njegova ćerka bude srećna, s kim god da je

foto: Mića Jović
foto: Mića Jović

Jedan od naših najpopularnijih pevača u dijaspori, Mile Kitić, koji, kako kaže, do 2020. godine nema nijedan slobodan termin za nastup, prvi put je govorio o skandalu koji potresa javnost. Kao bomba je odjeknula vest da je razlog ljubavnog brodoloma Ane Nikolić i Raste upravo njegova ćerka Elena.

 

- Elena mi je rekla da je to izašlo u novinama, mada ja odavno ne čitam žutu štampu. Ja ne verujem da je to istina, mada, ako i jeste i ako je ona srećna, ja nemam ništa protiv. Ona je već odrasla devojka i zna šta radi. Pametna je i ja njene odluke ne dovodim u pitanje. Znam da sarađuje sa Rastom, da joj je radio pesme i da će tek raditi, ali mislim da tu nema mesta za ljubavne priče. Ona se zabavljala s jednim fudbalerom, drugačiji momci nju privlače. Mada, nikad se ne zna - kaže iskreno pevač.

 

foto: Damir Dervišagić

- Ne znam da li ima istine u tome, ja se u to ne petljam, niti me to interesuje. Ona je već odrasla i ja mislim da ona ima neke druge ciljeve. Sa Rastom je radila jednu pesmu, a trenutno pripremaju i drugu. O svojim emotivnim vezama ne razgovara sa mnom, niti je ja pitam nešto na tu temu. Ona ima 21 godinu, ona odlučuje s kim će da bude. Izbor je njen i u to se nikada neću mešati - kaže Kitić.

foto: Instagram Printscreen

 

Pevač dodaje da se on, ukoliko je Elena zaista u vezi sa Rastom, tome neće protiviti.

 

- Ako je ona srećna, i ja sam - kaže Kitić.

 

Iako je karijeru izgradio na narodnjacima, njegova ćerka, kako kaže, za tu vrstu muzike nema sluha, ali ipak uživa u beneficijama koje joj je otac obezbedio pevajući takve pesme.

 

- Slabo ja njenu muziku razumem. Ona moju takođe ne voli. Vreme se promenilo, ja to poštujem. Kada je Elena bila mlađa, ja, na primer, pustim neku Šabanovu pesmu, a ona mi kaže: „Tata, isključi to, molim te!” Ona ima sreću da nije opterećena borbom za preživljavanje, ima mene, koji sam joj obezbedio sve. Nije išla na muzička takmičenja, nije imala stres, neizvesnost... Nije se sama borila za pesmu, spot, uspeh..., tu je uvek bio i još uvek je - tata. Oslobođena je svega, pa može da se muzikom bavi iz hobija. Koliko je talentovana i koliko će biti uporna, to će vreme da pokaže - kaže Mile Kitić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekiticofficial) on

 

Njegova naslednica je, tvrdi, neiskusna i nema dovoljno pesama da bi nastupala samostalno, ali je voljan da joj i u tome pomogne.

 

- Sad su je zvali Buba i Jala, Rasta da je vode u Ameriku za Novu godinu, da sa njima radi. Međutim, ona će od decembra nastupati sa mnom. Nema veze što Elena i ja stvaramo drugu vrstu muzike, ja punim svakako sve klubove. Klub će biti pun zbog mene, zbog nje samo može da dođe još 30 odsto ljudi, pa će i honorar biti bolji - ubeđen je Kitić.

 

makonda-tracker