OVACIJE, SUZE I SMEH

Nakon FINALA serije “Jutro će promeniti sve” glumci otkrivaju šta im je bilo NAJTEŽE da snime i da li bi ikad OTIŠLI IZ SRBIJE, a kreatori hoće li biti DRUGE SEZONE (FOTO)

1

Sinoć je u Kinoteci obeležen svečani završetak serije “Jutro će promeniti sve”, a dok glumci pričaju o tome kako im je bilo tokom snimanja, njeni kreatori otkrivaju da li postoji šansa da bude nastavaka ove popularne priče

foto: Promo
foto: Promo

Višeminutni aplauz, pokoja suza, osmesi i ovacije publike u prepunoj sali Kinoteke na najlepši mogući način su ilustrovali zašto su u roku od sat vremena rasprodate karte za sve tri projekcije poslednje tri epizode hit serije “Jutro će promeniti sve” koja se od oktobra emitovala na RTS.

 

Iako je prvo planirano da se održi jedna, zbog velikog interesovanja produkcija “This and that” odlučila je da organizuje još dve projekcije, a nakon sve tri – u 17, 19.30 i 21.30 glumačka i autorska ekipa, družila se sa fanovima i predstavnicima medija, odgovarajući na pitanja. I kao što je serija “Jutro” bila prva na ovim prostorima koja je premijerno epizodu prikazala na Youtube-u i, kako kritičari kažu, potom vratila Internet publiku na TV, tako su se odlučili i na nesvakidašnji potez Finala serije i završetak upriliče upravo “upoznavanjem” svojih najvećih fanova.

 

foto: Promo

 

Oni koji nisu imali sreće da sa omiljenim televizijskim likovima pogledaju kako će se završiti serija moćiće da isprate poslednje tri epizode na Prvom programu Radio televizije Srbije, od kojih se poslednja emituje 12. decembra. Kao podrška seriji koja je “promenila sve” u Kinoteci bio je i direktor Javnog servisa Srbije Dragan Bujošević, ali i poznate ličnosti koje istinski vole seriju poput Aleksandre Kovač, Dragana Ilića, Živane Šaponjić Ilić…

 

Pogledajte galeriju:

 

1 / 10 Foto: Promo

 

Publici su se nakon svake projekcije poklonili glumci i članovi ekipe, moderatori su bili Snežana Van Hauvelingen ispred produkcijske kuće “This and that”, Dragan Ilić novinar i Beba Dragić novinar i PR projekta.

 

foto: Promo

 

Na svakoj od tri projekcije publika je prvo pitala da li će biti druge sezone, a kreatori serije Goran Stanković i Vladimir Tagić priznali su da još uvek nisu spremni da razmišljaju u tom pravcu.

 

- Da bi se druga sezona desila mora da postoji podjednaka doza iskrenosti sa kojom želimo da se suočimo. Mislim da bi nastavak serije bio podjednako neizvestan i ambivalenatn kakva je bila prva sezona. Nama je bilo važno da ne pravimo ni preterano ulepšanu sliku ni preterano prejake izjave, već da zadržimo ambivalentnost i predstavimo šta život nosi sa sobom. Ova serija nikada do kraja nije završena, i da bi se druga sezona desila mora da ima dozu neizvenosti i borbe sa životom.

 

Na pitanje koliko je bilo teško finasirati ovakav projekat odgovorila je Snežana Van Hauvelingen.

 

- Bilo je teško ali uz puno ljubavi i razumevanja smo uspeli. Posledica takvog budžeta su mladi ljudi i debitanti iza kamere. Koliko je sa jedne strane otežavajuća okolnost toliko sa druge strane vidite rezultat.

 

foto: Promo

 

Ne skrivajući zadovoljstvo na sceni ispred velikog platna pojavili su se glumci Nikola Rakočević, Andrija Kuzmanović, Isidora Simijonović, Jovana Stojiljković, Milica Stefanović, Jelena Đokić, Anja Mandić, Hana Beštić, Nebojša Milovanović, Ivan Đorđević, Nemanja Oliverić… i odgovarali su na pitanja prisutnih fanova.

 

Šta su im odgovorili saznajte na sledećoj strani:

 

 

makonda-tracker