NEDOSTAJE MU

Otac Megan Markl NE ZNA ŠTA JE URADIO da ga ćerka izbriše iz života, a onda otkrio detalje s njenog prvog venčanja: Zvanicama su na svadbi delili MARIHUANU

0

Otac britanske princeze žali što nije više u kontaktu sa svojom mezimicom, ali ne prestaje da iznosi prljave detalje iz njene prošlosti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otac Megan Markl, Tomas Markl, nije došao u London kako bi na venčanju predao svoju ćerku princu Hariju, a vojvotkinja je zbog njegovih učestalih istupa u medijima prekinula komunikaciju s njim.

 

Markl je odlučio da reaguje na novinske članke u kojima se tvrdi da nije bio ni na prvom venčanju svoje ćerke.

 

foto: Profimedia

 

Tomas je novom izjavom ponovno pokopao Meganin ugled u kraljevskoj porodici, jer je izneo detalje sa njene svadbe s Trevorom Engelstonom 2011. godine.

 

- Bio sam na venčanju svoje ćerke, ali na fotografijama koje su dostupne u medijima me nema. Tamo su bili mladi ljudi i nisam htio previše da se slikam - rekao je Tomas.

 

foto: Profimedia

 

Novinari su ga pitali da li se na svadbi konzumirala marihuana, a on je odgovorio da su svi gosti dobili kesicu marihuane, jer to na Jamajci nije ilegalno, nego čak deo običaja.

 

- Nisam pušio marihuanu, mislim da to ne radi ni moja kći. Svoju kesicu sam dao nekome od gostiju - kazao je Tomas.

 

foto: Profimedia

 

Tomas i dalje pokušava da kontaktira s ćerkom koja ga je udaljila iz svog života. Neprestano joj šalje pisma i pokušava da je pozove, ali mu se ona ne javlja. Potvrdio je da je do Megan pokušao da dođe i preko svoje bivše žene Dori, ali da ni to nije urodilo plodom.

 

- Ne znam šta sam uradio da me kći na ovakav način izbriše iz života. Niti sam se nag slikao u Las Vegasu, niti sam nosio nacističku uniformu - rekao je Tomas, aludirajući na najveće javne skandale princa Harija.

 

 

makonda-tracker