NEZABORAVAN NASTUP

Neda Ukraden oduševila Ljubljanu: Pop-kraljica pevala pred 12 hiljada Slovenaca, a onda je na binu izašla ONA i zaorio se gromoglasan APLAUZ (FOTO)

2

Regionalna pop diva nastupila je pred 12 hiljada ljudi u ljubljanskoj dvorani Stožice

foto: Promo
foto: Promo

Karte su bile rasprodate mesec i po dana unapred, a pevačica Neda Ukraden je u Sloveniji priredila spektakl o kom se priča.

 

Najveća dvorana u Ljubljani bila je tesna za sve koji su hteli da čuju i vide svoju omiljenu pevačicu.

 

foto: Promo

 

- Poznato je koliko rado i često gostujem u Sloveniji, ali sinoćnji koncert u Areni Stožice pred prepunom dvoranom , preko 12.000 ljudi, bio je po mnogo čemu poseban. U odlicnoj organizaciji Radio Aktuala, pevati tako raspolozenoj publici bilo je veliko zadovoljstvo. Bilo da sam pjevala svoju čuvenu "Zora je", ili novije hitove poput "Viljamovka", "Kao vino i gitara", "Na pola puta", svi u glas su pevali, priča pevačica i dodaje: 

 

foto: Promo

 

- Ali, kad je krenula pesma "Najbolji klub u gradu", na binu se popela moja unuka Aleksandra i oduševljeno pevala skakutala i mahala publici, za šta je dobila ogroman aplauz. Naime, u Ljubljanu su na koncert, kao i u Zagreb na moju promociju DVD Blu Ray izdanja, došli kao podrska moja kćer Jelena i zet Peca, ali i moji unuci. Baš su se naigrali i napevali u Ljubljani - rekla je slavna pevačica koju u maju očekuje veliki nastup u Las Vegasu na European Music Festu, gde će nastupiti sa svim najvećim svetskim zvezdama današnjice.

 

foto: Promo
foto: Promo

 

makonda-tracker