nova modna ikona?

Bacila je u senku Melaniju Tramp, porede je sa Džeki Kenedi, a garderobu isključivo bira SAMA: Supruga argentinskog predsednika je JEDINSTVENA dama na političkoj sceni! (FOTO)

0

O Hulijani Avadi svi pričaju i pišu, a komentariše se kako je zasenila Melaniju Tramp.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na samitu G20 u Buenos Ajresu protekle nedelje okupili su se brojni svetski lideri, uključujući domaćine, argentinskog predsednika Mauricija Makrija i supruge Hulijane Avade, koja je na dvodnevnom samitu ponovo dokazala titulu jedne od najbolje odevenih prvih dama, prenosi Stil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juliana Awada (@juliana.awada) on

 

Prva dama Argentine Hulijana Avada nije bila preterano poznata široj javnosti sve dok nije zapela za oko američkom izdanju magazina Vog, koji ju je nazvao savremenom Džeki Kenedi, što je verovatno jedan od većih komplimenata koji se može dobiti.

 

Ali upoređivanje sa neponovljivom Džeki Kenedi lepa brineta smatra preteranim: "Džeki je bila ikona jedne ere, ali imam osećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam autentičnost, imam svoj stil i ne upoređujem se ni sa kim".

 

Elegantna i prefinjena, ali i te kako moderna prva dama jednako dobro izgleda u uskim farmerkama i belim patikama i u elegantnim večernjim haljinama. Na nedavno završenom samitu G20 u Buenos Ajresu zablistala je u nekoliko besprekornih izdanja kojima su dominirale upečatljive haljine s potpisom domaćih dizajnera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juliana Awada (@juliana.awada) on

 

Iza njenih odličnih stajlinga ne stoji tim stilista, već sve svoje modne kombinacije bira isključivo sama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juliana Awada (@juliana.awada) on

 

"Nakon što sam život posvetila svetu mode ne trebam nekog zaposliti da me savetuje šta da obučem. Sama biram svoje kombinacije", kaže Avada, čiji stil karakterizuje jednostavnost, pročišćene linije, modni minimalizam i opuštena elegancija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juliana Awada (@juliana.awada) on

Hulijana Avada treća je supruga argentinskog predsednika, a njoj je to drugi brak. U vezi su od 2009, a upoznali su se u teretani, u aristokratskoj četvrti Bario Parkue, gde oboje žive. Zbog nje je Makri, bivši gradonačelnik Buenos Ajresa, ostavio tadašnju devojku. Venčali su se 2010, a godinu dana kasnije rodila im se kćerka Antonija. Lepa prva dama poznata je u argentinskom visokom društvu, a deset godina bila je u vezi s belgijskim grofom Brunom Laurentom Barbierom, s kojim ima kćerku Valentinu.

 

 

makonda-tracker