opasna slovenka

Ne kači se sa Melanijom: Evo kako prva dama ZAVODI RED u Beloj kući

0

Pričalo se o sukobima između žene predsednika Amerike i zamenice savetnika za nacionalnu sigurnost Mire Rikardel, koja je nakon toga dobila otkaz

Prva dama SAD Melanija Tramp
Prva dama SAD Melanija Trampfoto: Profimedia

Melanija Tramp, kao i ostale supruge predsednika država često imaju uticaj na državne poslove i organizaciju, ali Melanija se otvoreno ističe. Bar kada je u pitanju vođenje Kuće, prenosi Stil.

 

Melanija nije bila u dobrim odnosima sa Mirom Rikardel, a sukobi su porasli u poslednjih par meseci, naročito za vreme organizovanja Melanijine posete Africi.

 

Melanija smatra da ne dobija dovoljno novca za svoje aktivnosti i želi da se reši Mire Rikardel. Navela je da nije zadovoljna Mirinim odnosom prema njoj.

 

Portparolka Stefani Grišam zvanično je saopštila stav kancelarije prve dame:"Ona više ne zaslužuje čast da služi u Beloj kući"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@ladymelaniatrump) on

Melanija se sa Mirom Rikardel raspravljala i oko sitnica, poput mesta sedenja u avionu. Netrpeljivost je rasla. Izvori iz Bele kuće tvrde da je ceo tim Veća za nacionalnu sigurnost bio u lošim odnosima sa Mirom Rikardel.

 

Mira Rikardel je radila za Boba Dola u Senatu, bila je i zamenica pomoćnika ministra odbrane, a kasnije je i sama bila pomoćnik. Poreklom je Hrvatica, po ocu Petru Radieloviću, i mnogi su smatrali da je za vreme saradnje sa Bobom Dolom devedesetih lobirala za hrvatske interese u Vašingtonu.

 

 

makonda-tracker