kobna sudbina

48 sati pre tragedije: Ovo je poslednji ZAJEDNIČKI snimak Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode, evo kakvo iznenađenje joj je tada priredio!

0

Tragična smrt lepe Ksenije šokirala je javnost, ali ona još uvek živi u sećanju naroda.

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Jedna od najvećih tragedija na domaćoj javnoj sceni desila se u martu 2010. godine kada je Filip Kapisoda usmrtio pevačicu Kseniju Pajčin u njenom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu, a zatim na samom izlazu iz stana pucao sebi u usta.

 

Tada se pričalo da su se njih dvoje često svađali tokom veze. Kobne noći, prema navodima iz medija, Ksenija je na sebi imala jaknu, što je značilo da je bila spremna za izlazak, a pošto je njeno telo pronađeno u hodniku to je ukazivalo da ju je Kapisoda sustigao. Filip je tada bio u majici i farmerkama što je značilo da nisu zajedno nameravali da izađu. Izvori bliski ovom paru tada su govorili i da je Filip u stan doneo oružje za koje nije imao dozvolu za korišćenje.

 

Ovaj par svoje poslednje pojavljivanje u javnosti imao je na programu televizije Pink u emisiji "Ništa za sakriti", samo 48 sati pre tragedije. Tokom emisije Filip je ušao u studio kako bi iznenadio svoju devojku kojoj je poklonio buket.

 

Kako si nam danas? Znamo da naše gledaoce interesuje tvoj trenutni emotivni status. Da li je Filip još uvek aktuelan ili se kliza po terenu, s obzirom na tvoje stanje", pitala je voditeljka Kseniju.

foto: Youtube Printscreen

Pa to moje drugo stanje je aktuelno, šalim se. Šalu na stranu, naravno da je aktuelan. Ja uvek imam svog pobednika", sa osmehom na licu je rekla tada Ksenija.

Ona i Filip sreli su se na moru u Crnoj Gori tokom 2008. godine, a na insistiranje Kapisode posle nekoliko meseci su se upoznali i započeli vezu koja je bila puna ljubavi, međutim i ljubomore. Na jučerašnji dan bi Ksenija napunila 41 godinu.

 

Ova pevačica biće zauvek upamćena po svojoj neverovatnoj harizmi, energiji kojom je plenila, lepoti. Njena tragična smrt i dalje boli mnoge njene kolege, porodicu i prijatelje, ali Ksenija je ostavila traga na javnoj sceni i sigurno je da neće biti zaboravljena.

 

 

makonda-tracker