ŽIVOTNA PRIČA

TRAGIČNA SUDBINA FATALNE LEPOTICE: Poslednji intervju Ksenije Pajčin kao da je slutio na kraj...

3

Da se tragičan kraj njene ljubavi sa Filipom Kapisodom nije dogodio, atraktivna pevačica 3. decembra 2018. proslavila bi svoj 41. rođendan. Uprkos sudbini koja to nije dozvolila, ona i dalje živi u našem kolektivnom sećanju kao jedan od simbola godina ''opasnog življenja" na ovim prostorima

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Malobrojni su muškarci s ovih prostora koji svojevremeno nisu poželeli da lepa Ksenija baš njima otpeva ono "Dačo, volim te." Atraktivna plesačica, potom i pevačica, ostala je upamćena kao jedna od najprivlačnijih Srpkinja, a tragična smrt načinila je od nje neku vrstu mita.

 

Ksenija je rođena 3. decembra 1977. godine u Beogradu, odrastala je na Banovom brdu gde je pohađala osnovnu školu, a posle razvoda roditelja odselila sa sa majkom Ljubicom na Voždovac, u stan u kome ju je 16. marta 2010. ubio njen tadašnji, deset godina mlađi dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda.

 

foto: Privatna Arhiva

Skromni počeci

 

Četrnaestogodišnja devojčica teško je podnela krah braka svojih roditelja, mada se kasnije dobro slagala sa ocem Milošem i njegovom ćerkom iz drugog braka Mijom. Posvetila se plesu, počela besomučno da trenira i takmiči se, a s obzirom na to da je bila veoma lepa, brzo je postala omiljena i kod momaka. Prve profesionalne korake napravila je kao deo plesne grupe folk pevačice Dragane Mirković i sastava Beat Street. Govorila je da ju je Dragana odvraćala od poroka i učila scenskim manirima, na čemu joj je bila izuzetno zahvalna.

 

foto: Privatna Arhiva

Pojavljivanje u spotu "Opojni su zumbuli" 1994. otvorilo joj je vrata estrade, a nakon hita "Dačo, volim te" koji je snimila sa Damirom Radoičićem Dačom, svi su želeli da je vide u svojoj blizini. Sa svih strana obasipali su je poslovnim ponudama, ali i onim drugim, ne uvek pristojnim. Lepa denserka tada je bila u vezi sa svojom prvom ljubavlju, Zvezdanom Slavnićem, sinom košarkaške legende Moke Slavnića. Ovaj momak, poznat po nasilničkom ponašanju, bio je prvi u nizu Ksenijinih nesrećnih životnih izbora.

Sećam se svoje prve ljubavi, bio je to Zvezdan, ali s njim sam doživela i najteži raskid u životu," pričala je Ksenija.

Nastavak priče pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker