život

Kada postoji želja, onda se nađe i vreme: Ognjen i Danijela otkrivaju kako provode zajedničke trenutke

0

Manekenka i voditelj kažu da su zbog brzog načina života večeri rezervisali samo za njih dvoje i da tada obično razgovaraju odmarajući u krevetu.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Bračni par Amidžić retko možemo sresti u noćnom provodu, a kako kažu, odavno ih je prošla faza ludovnja po klubovima. Dok Danijela misli da svaka žena mora da ima izduvni ventil, Ognjen ostaje pri stavu da je provod najlepši u porodičnom domu.

 

"Stvarno je teško da se uskladimo i izađemo negde zajedno, sve je teže jer je tempo života sve brži. Tu je dete i obaveze oko posla koje oboje imamo, ali mora da postoji želja i da se nađe vreme za izduvnim ventilima. Kada postoji želja, onda se nađe i vreme. Mada u poslednje vreme najviše volim da legnem i zaspim oko jedanaest sati uveče", kaže Danijela, a Ognjen dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on

 

Nama je najlepše kada možemo da uživamo kod kuće. Nakon što završimo sa obavezama, da legnemo, gledamo film i jedemo brzu hranu."

 

Na pitanje da li naručuju brzu hranu zato što Danijela ne kuva, voditelj staje u odbranu svoje supruge.

 

Danijela fantastično kuva, čak to i kači na svoj Instagram stori. U svemu je stvarno dobra. Najviše volim njenu supu i kolačice, ali supa mi je omiljeno jelo. Tu su još sataraš, piletina i musaka", kaže Ognjen

 

makonda-tracker