DIRLJIVO

Prisetila se TUŽNIH momenata koji su joj obeležili detinjstvo: Goca Lazarević OTKRIVA ko joj je zamenio MAJKU!

0

Iako je imala tužno detinjstvo ne želi da ga skriva.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Gordana Goca Lazarević ne krije da je iz malog mesta Takova kraj Gornjeg Milanovca krenula na životni put koji ju je doveo do velike karijere. 

 

Još kao tinejdžerka potražila je sreću u Beogradu. Tu je počela sam muzičkom karijerom i zasnovala je porodicu sa sada već bivšim suprugom kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom

 

Iako ju je tokom života uvek krasio osmeh i vedar duh, tokom detinjstva je prolazila kroz razne nedaće.

 

 

Moj otac je bio muzičar. Uz poljoprivredu se sa mojim stricem bavio i muzikom. On je svirao gitaru ili kako je on govorio tamburu. Pamtim kad dođe sa svirke, a tambura puna sitnih para. On legne da spava, a mi deca pincetom vadimo novčanice i pazimo da ne oštetimo gitaru. Odlučio je da time prestane da se bavi, jer je bio ponosan čovek, a muzičare često nisu tretirali kako treba. Šezdesetih godina se masovno odlazilo u inostranstvo na rad, pa je on otišao u Nemačku. Imala sam šest godina."

Toliko su joj navirala sećanja, da je tok misli samo tekao.

 

Posle dve godine je moja majka od straha da ne izgubi muškarca, krenula za njim, a nas ostavila kod strica i strine. Ona je poginula u saobraćajnoj nesreći kada sam ja imala osam godina. Mnogo je dece ostalo bez roditelja koji su radili u tuđini. Bolelo me je to i uvek će me boleti, ali ne osuđujem više."

-završava pevačica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Lazarevic (@gocalazarevic_official) on

 

makonda-tracker