šOK

Pevačica otkriva detalje o bivšem MUŽU: Lepa Lukić ga je ostavila, jer ju je VARAO, a on je sada u braku sa ovom učesnicom Zadruge!

0

Ovo niko nije mogao ni da zamisli. 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Lepa Lukić razvela se od drugog supruga kada ga je uhvatila sa ljubavnicom u njihovom bračnom krevetu, a on se posle oženio pevačicom koja ga je pred kamerama prevarila u Zadruzi 2.

 

Ona je Suzana Perović i ovih dana je dovode u vezu sa Mikijem Đuričićem, sa kojim boravi u Beloj Kući. Jedno drugom su priznali simpatije, a njen suprug Vlado Perović po zanimanju estradni menadžer, više ne želi da prašta njihove igrarije. 

 

foto: Facebook

 

Malo kome je poznato da je upravo Vlado bio drugi izabranik Lepe Lukić, kog je ostavila zbog švaleracije. U svom stilu je i opisala momenat neverstva.

 

 

Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam i zbacila napolje, onako golo*uzu. Molila me je da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje."

-rekla je Lepa u dahu

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker