velika transformacija

SMRŠALA JE NEVEROVATNIH 50 KILOGRAMA I UGRADILA SILIKONE: Hrvatsku pevačicu danas NIKO ne bi prepoznao!

0


Hrvatsku pevačicu Martinu Vrbos sprska publika imala je priliku bolje da upozna u rijalitiju "Survajvor", u drugoj sezoni sa poznatim ličnostima, koja se emitovala 2012. godine.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Martina je prikupila simpatije gledalaca ovog rijalitija svojom neposredošću i šarmom, a nakon rijalitija je nastavila da se bavi svojom pevačkom karijerom, ali i fizičkim izgledom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by martina vrbos (@martinavrbosofficial) on

U rijalitiju nije uspela da oslabi, a nakon rijalitija je nastavila da se goji, pa je rešila da se tim pitanjem ozbiljno pozabavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by martina vrbos (@martinavrbosofficial) on

Tri godine kasnije uspela je da smrša neverovatnih 50 kilograma, ispravila je zube i uradila silikone u grudi. Nakon ove transformacije Martini su počele da se dešavaju najlepše stvari u privatnom životu. Upoznala je biznismena Bogoljuba Vidakovića, zbog kojeg se preselila u Beograd iste godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by martina vrbos (@martinavrbosofficial) on

Njih dvoje su se u Istri tajno venčali naredne godine, a prošle godine su dobili sina Kostu.

 

Koliko je pevačica srećna sa svojom porodicom govore njihove zajedničke fotografije na njenom Instagram nalogu. Pevačica se u potpunosti posvetila porodici i batalila karijeru, a da li će se uskoro vratiti na muzičku scenu nije poznato.

 

 

 

makonda-tracker