posvećena

Nije jednostavno, ali nije ni jednoj ženi koja radi i ima troje dece kod kuće: Jovana Joksimović otkriva kako uspeva da održi karijeru i porodične obaveze!

1

Kada je reč o Jovani Joksimović imamo samo reči hvale.

jovana joksimović
jovana joksimovićfoto: Youtube/printscreen

O poznatim ličnostima mislimo da uglavnom znamo sve jer su često izložene javnosti i imamo utisak da ih poznajemo kao rod rođeni. O njoj znamo samo ono što ona želi da kaže a svoju initimu uspešno uspeva da zadrži za sebe. 

 

Kada je reč o Jovani Joksimović imamo samo reči hvale. 

 

 

Njen posao ne podrazumeva klasično radno vreme, na nogama je pre zore i radi sa veoma interesantnim ljudima, st oga je njena dnevna rutina nešto drugačija od one uobičajene. 

 

foto: Dragana Udovičić

Nije jednostavno, ali nije ni jednoj ženi koja radi i ima troje dece kod kuće. Imam ogromnu pomoć moje majke i beskrajno sam joj na tome zahvalna. Kada završim posao i izađem sa televizije više nisam voditeljka već roditelj koji želi da se posveti deci i provede što više vremena sa njima. Mislim da je jako važan pristup, zatim prioriteti, jer nije sve važno niti će svet stati ako nešto ne uradim. Staje samo zbog dece, Željka, roditelja, naših porodica. Sve drugo može da sačeka."

U suprugu , poznatom muzičaru, Željku Joksimoviću pronašla je sve ono što je tražila od jednog muškarca. On je jena beskrajna podrška ali i bezuslovna ljubav. 

Ogromna, on razume moj posao, uvek me hrabri i daje mi podršku da se posvetim svom poslu bez ikakvih prepreka. Inspiriše me i beskrajno sam zbog toga srećna i zahvalna.

 

 

makonda-tracker