BAŠ JOJ SE NE DA

Marija Kilibarda: Kad se ZALJUBIM, prava sam PAPUČA, ali sigurno neću naći dečka BAREM još godinu dana

2

Lepa voditeljka sigurna da je barem još neko vreme neće imati sreće u ljubavi

foto: Kurir/damir Dervišagić
foto: Kurir/damir Dervišagić

Voditeljka Marija Kilibarda nedavno se puna elana vratila na male ekrane. Ali, kako je nedavno izjavila, astrolozi su joj za 2019. godinu predvideli puno posla, ali, ne i novu ljubav.

 

- Kažu da ću mnogo raditi, ali da mi neće biti teško, jer ću u tome uživati. Sledeće godine biće fokus na poslu, nažalost. Ne želim da zvučim kao nezahvalna osoba koja nije srećna što joj se ukazuje da radi posao koji voli, ali ništa nema pun smisao kada nema ljubavi – iskrena je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

 

Ona otkriva i kakav bi partner bio idealan za nju.

 

- Kada sam u emotivnom odnosu, volim da s voljenom osobom provodim vremena, pa mi tada prija i da budemo pasivni. Ne bih baš mogla da funkcionišem s nekim ko je zvrk kao ja. Taj neko treba da me malo umiri, a kad se zaljubim, prava sam papuča.. Veoma sam posvećena onome ko osvoji moje srce, a to podrazumeva da sam spremna na mnoge promene – kaže voditeljka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

 

Kilibarda ne smatra da je za savršenu vezu neophodno da postoje slična interesovanja i istovetna količina energije kod oba partnera.

 

- Kažu da se suprotnosti privlače, ali se teško održavaju. S druge strane, mislim da ni prevelika sličnost nije garancija za dugovečnost nekog odnosa. Mada, verujem da u većini stvari treba da postoji poklapanje, jer ćemo se u tom slučaju bolje razumeti. Ne znam da li baš nekome ko ima vulkansku energiju treba partner koji mu u tom pogledu parira. Neko mora da sve to smiruje i artikuliše. Bilo bi idealno da neko malo pali, neko gasi, pa na smenu – zaključuje Marija.

 

 

makonda-tracker