NIJE JOJ BILO SVEJEDNO

Jovana Mišković otvoreno o navodnom NEVERSTVU svog muža Marka sa Eminom Jahović: Ljudski je SUMNJATI, bila sam u ŠOKU

3

Brak Jovane i Marka Miškovića ove godine je uspešno prebrodio ozbiljnu krizu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Bez obzira na to što se, preko deset godina otkako su zajedno, trude da svoju privatnost drže daleko od očiju javnosti, Jovana Nikolić Mišković i njen suprug Marko Mišković početkom godine bili su meta velikog medijskog skandala, kada se pisalo da filmski i televizijski producent pevačicu vara sa svojom bivšom devojkom, Eminom Jahović.

 

Jovana je sada odlučila da ispriča kako se osećala zbog svega.

 

- Novinski naslovi ostavili su me u šoku jer sam prvi put na svojoj koži osetila do koje mere može ići senzacionalizam i neprofesionalizam žute štampe. Tekstovi o nama su u jednom trenutku dostigli epske razmere i postali jedan šareni putujući cirkus. Mnogo smo se smejali, a s druge strane, bilo je i izuzetno neprijatnih situacija, uznemirenih roditelja i velikog broja telefonskih poziva, kako lica koja iskreno brinu, tako i onih koji traže kosku za glockanje. Na kraju je Marko, kao glavni lik u toj španskoj telenoveli, bio primoran da presavije tabak, jer nije bilo drugog načina da se ta nakaradna skalamerija zaustavi – ispričala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on

 

Na pitanje kome je bilo teže, njoj ili njemu, i da li je bila ljubomorna Jovana kaže da, pošto je znala da je cela priča izmišljena, nije patila, niti je svom suprugu uzrokovala patnju.

 

- Svestan sam da je Marko novinarima zanimljiv i s kim god da je ikad seo za sto ili se našao u društvu, bezinom svetlosti su nicale razne priče. Ljudski je sumnjati u razumnoj meri, ali moje sumnje nikad nisu bile izazvane novinskim napisima – iskrena je Jovana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on

 

makonda-tracker