NAGRABUSIO ZBOG SLAVE

Rade Šerbedžija otkrio istinu o hapšenju zbog VOŽNJE U ALKOHOLISANOM STANJU i šta se ZAISTA dogodilo

0

Našem slavnom glumcu nije uspelo da dokaže da nije vozio pijan, već da ima zdravstveni problem

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Iako su strani mediji letos preneli da je Rade Šerbedžija u Los Anđelesu krivudao putem i da je pronađena flaša viskija u njegovom autu, glumac otkriva šta se zapravo dogodilo te noći.

 

- Mene su zaustavili i izmerili 0,8 promila alkohola u krvi, a to je granica. Međutim, tražili su mi da napravim neke glupe poteze, koje nisam mogao učiniti zbog bola u leđima i onda su zaključili da je valjda ta mala doza alkohola kod mene značila da sam u nemogućnosti da dalje vozim, pa su me isključili iz saobraćaja. Ali dobro, to su odmah američke novine objavile, znači da nisam nepoznat - našalio se Šerbedžija, i dodao da sebe ne vidi kao boema:

 

- Nikada nisam bio boem, samo ne volim mnogo ove oficijelne i službene stvari. Više volim tako nešto na svoju ruku. Više volim da odem u tihu kafanu nego u veliku kafanu. Više se volim družiti sa nepoznatim ljudima nego poznatim. Nosim stare šešire, stare košulje, ali znam da se ponašam i u smokingu - kaže poznati umetnik.

foto: Armin Hadžić / APU Network

 

 

Šerbedžija važi za jednog od najuspešnijih glumaca sa naših prostora koji su uspeli u Holivudu.

- U jednom trenutku sam odigrao film „The Saint”, a to je tada bio najveći film u svetu. Igrao sam tog milionera i zlikovca i postao sam negativac. Međutim svima se svideo taj zao lik, da sam dobio odlične kritike, tako da je to jedan od razloga što često dobijam slične uloge

 

Šerbedžija otkriva kako je uspeo da ostane svoj.

 

- To je jedna od osnovnih stvari - da se čovek drži svoga puta i da se rukovodi time što mu nalažu njegovi stavovi. Svestan sam da sam kao mlad čovek znao možda da nerviram svojim stavovima i izjavama ljude koji misle drugačije. Zapravo, sve više što sam stario, manje sam to radio i na neki način dozvoljavam da ljudi različito misle o mnogim stvarima.

 

 

 

makonda-tracker