utučeni otac

Zabrinuti Gagi Đogani ne spava NOĆIMA: Gotovo je sa Luninim učešćem u rijalitiju?!

2

Gagiju je veoma teško pao emotivni slom ćerke Lune.

gagi i luna đogani
gagi i luna đoganifoto: Aleksandar Jovanović

Nakon što je blogerka doživela nervni slom na žurki na kojoj je pevao Sloba Radanović, popularni denser već noćima ne može da spava mirno i u glavi mu je slika njegove naslednice koja plače za Slobom i vidno je uznemirena.

Tražio sam od produkcije da vidim Lunu, a ovih dana ću doneti odluku u zavisnosti od njenog stanja da li ću da je povučem iz 'Zadruge'. Da sam znao da ona gaji još emocije prema njemu, svim sredstvima bih joj branio da ode u 'Zadrugu 2'. Malo mi je falilo da eksplodiram ono veče kad je bila žurka. Moje dete je izgledalo kao da je van sebe, ona psihički nije dobro i mnogo me je pogodilo kada sam je video onakvu. Cela naša porodica je potresena", rekao je Gagi i dodao da on još od prošlog rijalitija ima zdravstvene probleme.

"Pijem lekove za pritisak još od 'Zadruge 1'. Mnogo me je pogodilo što sam je video onakvu i ne mogu ni da spavam ni da se bavim bilo čime osim njom", kaže on.

 

Kako je cela situacija sa Lunom nastala upravo zbog Slobe i toga što se nije na pravi način pozdravio s njom, a posebno što se nakon toga oglašavao u medijima, Gagi ima poruku za njega.

 

"Poručio bih Slobi da se okrene svom životu i da se Luni ne obraća ni u kakvom kontekstu više. Molio bih ga da je razume i da je ostavi na miru. Ovo nisam očekivao. Mislio sam da će da pričaju kao ljudi, da će da se rukuju i odgovore na sva pitanja koja se pojavljuju u medijima. Ako već nije ispao šmeker da se pozdravi s Lunom, poljubi je i popriča s njom kao što je to uradio sa svim učesnicima, onda ne treba da komentariše ništa u vezi s njom", rekao je Gagi.

 

 

makonda-tracker