Nije izdržala

Gledala je ćerku preko ekrana, ali nije mogla da POMOGNE: Luna očajna, u jecajima i suzama dočekala jutro - Anabela u SUZAMA!

1

Majčinska ljubav jača je od svih boli, ali ovo je bio vrhunac.

foto: glossy
foto: glossy

Blogerka Luna Đogani preksinoć je posle žurke na kojoj je pevao njen bivši momak Sloba Radanović, doživala nervni slom koji je šokirao sve gledaoce. Majka Anabela je te trenutke veoma teško podnela, te je jučerašnji dan provela u suzama.

 

 

Nakon svima, dobro poznate ljubavne priče između Slobe i Lune, pevač je nakon nastupa samo pružio ruku Luni, bez ikakavih emocija na licu, što je Anabelinu ćerku veoma rastužilo, a kasnije se ispostavilo, emotivno razorilo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

Od prevelike tuge dozivala je bivšeg dečka na sav glas uz potresne suze i jecaje. 

 

Pevačica je nakon ove situacije otvorila dušu: 

 

Trudila sam se da ne gledam sve što se dešavalo. A šta da kažem ni sama ne znam. Moja ćerka se držala kao lavica, a u stvari je ranjena srna. Slomila se na kraju i to je OK. Da je kod kuće niko je ne bi video. Koliko smo samo puta plakale u svoja četiri zida. Sve je to opravdano, veliki je to bol sada."

-kaže Anabela i kroz suze dodaje da joj je teško što u ovim trenucima ne može da bude uz nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

 

Da mogu da je vidim i čujem, rekla bih joj da je razumem. Ko nije iskreno voleo, ne zna šta je patnja. Nažalost, ume i da boli. Rekla bih joj da će sve to proći jednog dana i da se ovo kroz šta sada prolazi zove odrastanje.Ona je iskrena u svemu do kosti i zbog toga može svakog da pogleda u oči. Ponosna sam na nju."

-bila je iskrena.

Ostaje da vidimo da li će se slične scene ponavljati ili će ova "ljubavna" priča pasti u zaborav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

makonda-tracker