ima neka tajna veza?

Šuška se da je Branislav Lečić ODLEPIO za Kijom Kockar: Oglasio se glumac, njegove reči su pravo IZNENAĐENJE

1

Kruže informacije da se glumcu dopala Kija, ali on kaže da ne zna ni ko je ona.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je glumac Branislav Lečić odlepio za Kristinom Kijom Kockar, te da ju je muvao u jednom noćnom klubu, glumac je to kategorično demantovao i istakao da on ne zna ko je dotična osoba.

 

"Ja ne pratim žutu štampu i verujte mi da nemam pojma ko je to. Niti sam razmenjivao brojeve telefona, niti sam šaputao na uvo bilo kome bilo šta, kao što kažete da u novinama piše... Zaista to nema veze s mozgom", izjavio je Branislav Lečić.

 

"Bio sam na rođendanu kod onog malog iz „Tvoje lice zvuči poznato”... Kod Leona. Svratio sam samo nakratko, verujte. Ako se i desilo da je ta osoba bila tu, u separeu, ja to ne mogu da znam. Pozdravio sam se sa svima, upoznao, pružio ruku, ali to je sve. Nema tu mesta spekulacijama", nastavio je glumac.

 

"Ja toliko retko iz kuće izlazim da vam ne mogu opisati. Ne idem po noćnim klubovima, to mi nije svojstveno. Ovakvim tekstovima i povezivanjima sa izvesnim osobama koje ne poznajem samo me teraju da iz kuće uopšte ne izlazim", zaključio je Branislav.

 

 

makonda-tracker