da li će uspeti u tome?

I dalje joj je bivša suparnica SLABA TAČKA: Ovo je PLAN Lune Đogani za život nakon rijalitija, spominje i Kiju!

4

Mlada Luna želi da promeni život iz korena.

luna đogani
luna đoganifoto: Damir Dervišagić

Rijaliti zvezda Luna Đogani nekada je bila blogerka, ali rešila je da se okuša u još jednom zanimanju kada napusti rijaliti. Ona je otkrila danas da razmišlja da se posveti pevačkoj karijeri.

Ja razmišljam kada izađem da nastupam. Kada svi mogu, što da se ja razlikujem. Iz muzičke sam porodice, talentovanija sam od pola njih. Kad sam videla da je Kija snimila pesmu bila sam u fazonu "brate", a kada sam videla koliko zarađuje... Boli je uvo, pametno je iskoristila svojih pet minuta. Samo pojava je bitna, to ću da iskoristim čim izađem", ispričala je Luna, koja se trenutno nalazi u rijaliti šouu "Zadruga 2".

S obzirom na to da su njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani postali poznati u bendu "Funky G", a već godinama imaju muzičku karijeru, ne čudi što se i njihova naslednica odlučila na takav korak.

 

Ipak, iako se njeni roditelji već godinama bave muzikom, deluje da je okidač za Lunine nove težnje njena ljuta suparnica Kristina Kija Kockar. Ovo se može zaključiti jer je navela da je o tome krenula da razmišlja kada je videla kako Kija napreduje u svojoj pevačkoj karijeri.

 

Ostaje da se vidi da li će se Luna zaista ostvariti kao pevačica kada izađe iz rijalitija.

 

 

 

makonda-tracker