preobratio se

OKRENUO SE VERI: Miljenik devojaka i pevačka zvezda izjavio je da želi da živi KAO ISUS

0

Nekada su ga tinejdžerke obožavale, a sada živi skroz drugačijim životom.

džastin biber i hejli boldvin
džastin biber i hejli boldvinfoto: Profimedia

Bivša tinejdžerska zvijezda i pevač Džastin Biber priznao je u objavi na Instagramu kako se trudi da živi poput Isusa, a osvrnuo se i na brak sa novopečenom suprugom, manekenkom Hejli Boldvin.

 

Džastin (24) napisao je povodom Dana zahvalnosti kako ljubav nije uvek jednostavna ali se trudi, kao Isus Krist, da ima više strpljenja i da bude što više nesebičan.

Prvi Dan zahvalnosti koji provodim kao oženjen muškarac i domaćin. Prvi put da dve strane porodice provode praznik zajedno. Veze su teške i ljubav nije uvek jednostavna ali hvala ti, Isuse, što mi pokazuješ kako. Svaki dan je proces učenja, trudim se biti poput njega, strpljiv, ljubazan, nesebičan, čoveče, dug je put preda mnom! Ali, milost Boga je dovoljna", napisao je Džastin i objavio  fotografiju prirode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Džastin i Hejli su članovi evanđelističke crkve Hilsong, koja je osnovana u Australiji 1983. godine i danas ima velik broj mladih sledbenika širom sveta. U crkvu često odlaze, čak su i ovogodišnju Noć veštica, umesto na maskenbalu, proveli upravo u crkvi.

 

Podsećamo, Džastin je zaprosio Hejli u junu ove godine na Bahamima, a nedavno su se venčali u tajnosti. Tu vest nije najbolje primila Džastinova prva i bivša ljubav, pevačica Selena Gomez, koja je završila na lečenju nakon što je čula vest o novom braku.

 

 

makonda-tracker