njen život je kao roman

Osvojila je svet kao Viktorijin anđeo, ali njen privatni život je više nego BURAN: Ova lepotica je šokirala izjavama o svojoj seksualnosti nakon razvoda, a sada je udata za MILIONERA koji se ČUVAO ZA BRAK

0

Lepa Miranda Ker privlači pažnju javnosti već godinama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Austrailijska lepotica Miranda Ker nekad je privlačila pažnju kao Viktorijin anđeo, ali i supruga holivudskog glumca Orlanda Bluma, sa kojim je u braku bila od 2010. do 2013. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

 

Orlando je lepoticu osvojio 2007. godine, a zaprosio 3 godine kasnije. Kao kruna ljubavi stigao je sinčić Flin 2011. godine, ali par nije dugo izdržao u braku. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima nakon prekida upravo zbog njega, a Miranda je i u dobrim odnosima s pevačicom Kejti Peri, koja je Orlandova partnerka već nekoliko godina, uz jedan duži prekid.

 

Iako je 2014. godine otvoreno priznala da je biseksualka, 2015. godine zagledala se u suosnivača Snepčeta, Ivana Špigela, koji joj je postao suprug u maju 2017. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

 

Zanimljivo, Ivan je od nje mlađi 7 godina, a javnost je zlobno komentarisala kako nikada ne bi osvojio takvu lepoticu da nije milioner.

 

Takođe, neko vreme se javnost zabavljala činjenicom kako je Ivan u brak stupio nevin

.

Glamurozno venčanje održano je u njihovom raskošnom domu, a Miranda je blistala u Diorovoj venčanici koja je napravljena po uzoru na slavnu Grejs Keli. Sinčić Hart rođen je početkom maja ove godine.

 

 

makonda-tracker