O odrastanju pod svetlima reflektora

Vilou Smit: Zato većina dece koja su u mojoj situaciji završi u borbi s depresijom

0

Ćerka slavnog para Džejde i Vila Smita iskreno je progovorila o odrastanju pod svetlima reflektora, te otkrila zastrašujuću činjenicu - da je većini dece slavnih roditelja jedini prozor u svet zapravo moblini telefon, misleći na društvene mreže...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vilou Smit je ćerka jednog od najslavnijih holivudskih parova, koja takođe pokušava da izgradi karijeru pevačice i glumice. Međutim, u poslednjem intervjuu koji je dala za časopis Grlgejz, ona nije nimalo skrivala koliko je odrastanje pod svetlima reflektora zapravo teško.

Odrastati i pokušati shvatiti ko si i šta želiš od života poprilično je teško dok velika većina ljudi u neku ruku ima uvid u vaš život. Na jedan način to je apsolutno strašno i jedini način da se suočite sa time je da prihvatite tu činjenicu", objašnjava mlađana Vilou.

Vil Smit uputio najromantičniju poruku svojoj supruzi!

 

Dok mnogi misle kako joj umnogome pomaže to što su joj roditelji slavni, stvarnost je drugačija.

Ne mogu da promenim svoje lice i roditelje. Ne mogu da promenim ništa. Zato mi se čini da većina dece koja su u mojoj situaciji završi u borbi s depresijom, a prozor u svet su im mobilni telefoni", objašnjava ona i zaključuje kako njihov način života i te kako može imati uticaja na psihu.

Ona dalje objašnjava da uz poznato prezime ima samo dva izbora - ili da krene stopama majke i oca ili da potpuno nestane "sa zvezdanog neba".


Inače, Vilou se inače 2007. godine uz svog oca pojavila u filmu "Ja sam legenda" i dobila nagradu u kategoriji najbolje mlade umetnice za svoju ulogu. Privukla je pažnju i singlovima "Whip My Hair" i "21st Century Girl", koje je izdala još 2010. kada joj je bilo samo 10 godina. Džejda i Vil Smit u braku su od 1997, i osim Vilou imaju i sina Džejdana.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker