LEPA, A SAMA

Iako se od Vlade Kalembera RAZVELA JOŠ PRE 4 GODINE, Ana Rucner ima JAKO DOBAR RAZLOG zašto više ne može da bude NI SA JEDNIM MUŠKARCEM

1

Iako ima samo 35 godina, lepa čelistkinja nema izgleda da će uskoro imati novog muškarca u svom životu

foto: Story press
foto: Story press

Poznati hrvatski pevač Vlado Kalember (65) se 2006. godine venčao s trideset godina mlađom violončelistkinjom Anom Rucner.

 

Upoznali su se na jednoj privatnoj zabavi, a nakon godinu dana veze otišli su pred oltar. Međutim, nije im išlo i 2014. godine par se razveo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs) on

 

Međutim, iako je još uvek mlada, simpatična crnka čvrsto veruje u to da ona, barem kako sada stvari stoje, više nema prava ni na jednog drugog muškarca u svom životu.

 

- Na ljubavnom planu nemam nikog novog. To nije moguće, s obzirom na to da smo Vlado Kalember i ja i dalje u crkvenom braku - kazala je Ana Rucner.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Jud (@juddali) on

 

Ona je uz to dodala da je njoj Bog na prvom mestu, te joj je ovaj brak, očigledno, i dalje validan:

 

- Meni je Gospod na prvom mestu, a kad je On na prvom metu, sve je na prvom mestu - objasnila je umetnica, čime je podgrejala stare tabloidne priče da se ona i Vlado zapravo i nisu izistinski razveli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Centralna.ba | Iz srca Bosne (@centralna.ba) on

 

Ana je ispričala i to da su ona i njen zakonski bivši suprug u odličnim odnosima, posebno zbog sina Darijana, koji ima 12 godina, i da zbog njega prave kompromise.

 

 

makonda-tracker