razdvojenost

Mirka Vasiljević iskreno o Vujadinu: Njega ne kontrolišem, ne brojim mu čaše, ako on sa 28 godina ne zna da se ponaša, ne mogu ni ja da ga naučim!

2

Glumica Mirka Vasiljević sa suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, ima troje dece, pa joj je slobodno vreme i te kako dragoceno.
 

foto: Zorana Jevtić

Za njih je romantika, kako kaže, kada deca legnu da spavaju, a tada najviše vole da gledaju film i ćute.

 

Dovoljno nam je romantična i predivna noć kada nam deca spavaju i kada možemo da radimo šta poželimo. Kod nas je kao na železničkoj stanici, ljudi dođu, prođu, uđu, izađu... Kada smo sami, najčešće gledamo film i ćutimo, a najvažnije je imati nekoga sa kim uživate i kada ništa ne govorite - iskrena je glumica, koja se navikla na razdvojenost od svog supruga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mirka vasiljevic (@mirkavasiljevicfans) on

 

 

- Pošto smo veoma dugo zajedno, a bilo je perioda kada je bio u inostranstvu, zbog čega smo bili razdvojeni, naučili smo da cenimo zajedničko vreme. Znamo kako je kada nismo tu jedno za drugo i zato maksimalno koristimo vreme kada jesmo. Sada su sa nama često i njegovi saigrači, pa smo kao proširena porodica - priča Mirka i objašnjava da je kada izađu vrlo dosadna.

 

Kada noću izađemo zajedno, dosadna sam. Nosim naočare i ne pijem alkohol. Njega ne kontrolišem, ne brojim mu čaše, ako on sa 28 godina ne zna da se ponaša, ne mogu ni ja da ga naučim. Pošto sam zbog dece često u patikama, kada se sredim za izlazak kaže mi da bih mogla češće tako da izgledam - kaže ona i ističe da joj je kuvanje ipak draže od provoda.

 

makonda-tracker