pretrpela pakao zbog lepote

Zorannah otkrila JEZIVE DETALJE operacije: Suze su mi lile od BOLOVA, znala sam da više neću ustati tog dana!

0

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah estetskom korekcijom uvećala je grudi, a sada je progovorila o bolovima koji su usledili nakon operacije.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iako je godinama govorila da voli svoje male grudi, Zorannah je odlučila da "ode pod nož", a zatim svoje iskustvo podelila sa hiljadama pratilaca. I dok mnoge devojke ne pričaju o ovoj strani uvećanja grudi, ona je odlučila da ispriča sve do detalja.

 

- Prvog dana nakon operacije ustala sam jednom iz kreveta da odem do toaleta. Taj bol... kao da mi je sa desne strane neko zario nešto užareno, mene je to toliko zabolelo. Prvih nekoliko dana ne možete da ustajete sami, mora neko da vas gurne otpozadi, a meni je to uradila medicinska sestra. Trebalo mi je sto godina da odem do toaleta, a kad sam se vratila u krevet moj mozak je znao da ja više neću ustati tog dana jer me je to toliko zabolelo - ispričala je Zorana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

- Tu noć nisam ni spavala. Sutradan ujutru sam išla kući iz bolnice, a pre toga sam ustala da jedem i kada me je sestra podigla meni je taj bol bio još gori, suze su krenule da mi liju. Vratila sam se u krevet i rekla "Ja ne idem nigde, mene ovo jako boli, ja moram da sedim, nema šanse da ustanem" - otkrila je ona.

 

- Prvi dan kad sam došla kući je bio katastrofa, smenjivali su se ljudi koji su mi donosili hranu, a ja sama nisam mogla ništa da uradim, ni ruku da pomerim - dodala je blogerka.

 

 

makonda-tracker