Ljubav se rodila

Kakav SPOJ: Zorannah se zabavlja sa sinom POZNATOG PEVAČA NARODNE MUZIKE?!

4

Šuška se da modna blogerka odnedavno uživa u ljubavi sa sinom Halida Muslimovića.

 

Zorannah
Zorannahfoto: Damir Dervišagić

Blogerka Zorannah pre godinu dana je upoznala Enisa, sina Halida Muslimovića, a tek su pre nekoliko nedelja uplovili u ljubavnu romansu, prenosi „Blic”.

Zorannah i Enis su se upoznali pre oko godinu dana, kada su i razmenili brojeve telefona. U početku su se samo dopisivali i između njih nije bilo ništa osim prijateljstva jer je ona tada bila u vezi. Oni su se i videli nekoliko puta, ali uglavnom u kafićima i na ručkovima. Već tada su znali da jedno drugom prijaju, ali niko nije želeo da pređe granicu prijateljstva", kaže za "Blic" izvor blizak ovom paru i dodaje:

Zorannah i Enis odnedavno su uplovili u vezu, ali za sada to kriju od javnosti. Za njihovu vezu znaju samo članovi porodice i najbliži prijatelji. Lepo im je, uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno."

Zorana Jovanović
Zorana Jovanovićfoto: Damir Dervišagić

Kako navodi "Blic", par planira i zajedničko putovanje.

Njih dvoje su isplanirali i putovanje u Istanbul. Naime, sledećeg meseca će otputovati u Tursku gde će provesti nekoliko dana. Ko zna, možda tada i obelodane da su zajedno", dodaje pomenuti izvor.

Inače, Enis se ne pojavljuje često u javnosti, on je menadžer hotela koji drži njegov otac Halid, kao i direktor očeve izdavačke kuće.

Gde me nađoste sa tim pitanjem? Zorannah je dobra devojka... Mislim, kao drugarica... Ne mogu ništa da vam kažem, tek smo se upoznali ", zbunjeno je izjavio Enis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enis Muslimovic (@enismuslimovic) on

Dok je Enis bio zbunjen, te se jasno dalo zaključiti da ne zna kako da objasni svoj odnos sa Zoranom Jovanović, njegov otac Halid nije bio upoznat s tom pričom:

Od vas sam to sada čuo. Ono što on izabere i što je njemu na srcu ja stojim iza toga. Za sada nisam u toku. Neke fotografije sam video sa koncerta, ali ne znam da li je to to. On meni ne priča o devojkama", rekao je Halid za "Blic".

 

makonda-tracker