seta

Poznata glumica fotografijom majke i sestre izazvala LAVINU KOMENTARA: Lidija Vukićević nikad EMOTIVNIJA, a evo ko NIJE ostao imun na njene reči!

0

Rešila je da podeli najintimnije detalje svog života. 

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Kada god govorimo o glumici Lidiji Vukićević, prva asocijacija nam je negovan izgled i sofisticiranost. O svojim ulogma i poslovnim uspesima je rado govorila, ali o porodici nismo imali prilike često da slušamo. 

 

Ističe da je majčinska uloga jedna od najvažnijih, naročito ukoliko je reč o ženskoj deci, jer nam ona pruža damske postulate.

Imala je sreću da odrasta pored dame, koja je motivisala Lidiju i sestru Marinu da nastave istim smerom, jer kako kaže "Žena ma koliko bila snažna i borbena, mora ostati dama."

 

 Mnogo mudrusti je spoznala upravo od svoje majke, te je rešila da podeli sa obožavaocima delić svog detinjstva uz poruku 

 

A bili smo istinski srećna porodica, mama, Marina ima mašnu, ja to nikada nisam volela i tata slika. Mnogo ljubavi je tu bilo."

 

Na ovu fotografiju nisu ostale imune ni javne ličnosti, spisateljica Isidora Bjelica bila je dirnuta i nije odolela da podeli svoje emocije. 

Povedena setom, i ona ovih dana sa publikom deli delic svoje prošlosti sa suprugom Nebojšom Pajkićem

 

 

makonda-tracker