otvorila dušu

Isidora Bjelica NAJISKRENIJE DO SADA o braku sa Nebojšom Pajkićem: To što se među nama ZAISTA dešavalo, većina NIKAD neće razumeti...

7

Poznata spisateljica otvoreno je progovorila o svom braku i odnosu sa suprugom Nebojšom Pajkićem.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Kako kaže, ono što se u njihovom braku dešavalo malo ko će ikada razumeti.

 

- To šta se među nama zaista dešavalo većina nikad neće razumeti, koliko smo se ludo voleli i kad smo se najviše svađali, koliko smo zaista bili nestvarno blaženi dok su nam zavideli i koliko smo bili bliski kad su verovali da smo nestajali. Nikad neće razumeti kako sam ja svaku nesreću i običnost pretvarala u bajku, a kako si ti svaki problem i poraz pretvarao u najbolji film koji ti nisu dali da snimaš ...i ma u koji žanr da se stvarnost pretvarala od trilera, avanturističkog filma, romantične komedije, do melodrame ili horor filma uvek smo znali da dobra replika i šešir mogu spasiti i najgoru situaciju jer niko nije bio toliko lud kao ti koji si me pratio kroz sva moja lutanja, i niko nije bio uporan kao ti koji si podržavao svaku moju veru u čuda i uvek si znao da nema tog jezivog, tragičnog, komičnog scenarija koji nam život može doneti da ga mi nećemo ulepšati svojim neprilagođenostima. Niko nikada ni u najluĐim snovima neće moći ni da zamisli koliko je sve ovo bilo uzbudljivo iskustvo, ljubavi moja... i nikada nismo ni pomislili da se pitamo otkud tolike tuge kad smo imali tolike radosti koje smo živeli podjednako strasno uvek učeći samo jednu stvar - kako svako zlo i svako dobro samo služi da u njemu vidimo novi odraz naše ljubavi... - napisala je Isidora u dirljivoj objavi na Instagramu uz fotografije na kojima pozira sa svojim suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

Podsećamo, Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić venčali su se 23. januara 1994. godine i u braku su dobili dvoje dece - sina Lava Grigorija (23) i ćerku Vilu Evanđelinu (16).

 

Sredinom 2017. godine spisateljica je priznala da je njihov brak zapao u krizu, a nakon brojnih spekulacija da su pred razvodom, par je rešio da ljubavi pruži još jednu šansu, nakon koje je, po svemu sudeći, njihov odnos jači nego ikad.

 

 

makonda-tracker