pokušali da unesu nedozvoljene supstance

Haos u KBC Zemun: Darko Lazić prolazi kroz apstinencijalnu KRIZU, policija OPKOLILA BOLNICU zbog dilera droge!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Aca

09-11-2018 11:27h
Moreeeee otvorite mu prozor pa neka leti Petar Pan.Sta ste digli toliku frku kao da je Darko Lazic nobelovac.Cudimo se lekarima.Hoce nece!

Svetki biznis cunami

09-11-2018 13:18h
onio sto se dozvoli globalno i na nivou vladara Sbije koji se jos nisu pokazali ali znamo ko diluje najvise ne moze policija da spreci sem da se muci hvatanjem miseva koje odmah pusta sud.

miki nl

09-11-2018 13:38h
koliko je taj koristio?
covek jaci od Rolling Stonesa

Zoran

09-11-2018 14:02h
Neka čita omladina kako jedan alhokoličar i zavisnik postaje zvezda. Možda e i oni poželeti 5 minuta slave. UŽAS!!!! Prekinite sa takvim informacijama odmah, ovo je pogubno za našu decu.

Anja

09-11-2018 15:44h
Uh ala bi bila šteta za još jednog bahatog i umišljenog alkoholičara i narkomana.
Žao mi onog deteta iz Aranđelovca.
Pustite mešinu nek se ubije a ne da arči novac Fonda za zdravstvo a tu je i moj novac...koji godinama uplaćujem a do sada ni dinara nisam iskoristila!!!!

za Anju i njoj slicne

09-11-2018 22:11h
@Anja
Hocete li gospodjo biti srecniji ako pocnete da koristite svoj i moj novac? Zlo vam viri iz usiju a ne zaboravite, svakome se vraca po zasluzi. Niko vam ne trazi da bilo koga zalite ali da mrzite nekog ko vam nista nije lose ucinio... e to mi nikada nece biti jasno.

mesto da se zahvale uhapsili ga

09-11-2018 17:58h
zaposlite tamo Peranovica nece niko da pridje

LAV1

09-11-2018 19:14h
@mesto da se zahvale uhapsili ga
...lopate u ruke svim zaposlenim sestrama i doktorima pa neka ureduju i brane svoj objekat od kriminalaca...

Maja

09-11-2018 19:45h
Decko je ispao neverovatno glup. Mlad, popularan, dobro zaradjuje i umesto da to iskoristi pametno, on se uhvatio poroka. A jos ima dete. Pa treba da mu bude uzor a ne olicenje svega najgoreg. To bahato pa se osililo, daj Boze da se dozove pameti ali nesto ne verujem...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: