pokušali da unesu nedozvoljene supstance

Haos u KBC Zemun: Darko Lazić prolazi kroz apstinencijalnu KRIZU, policija OPKOLILA BOLNICU zbog dilera droge!

9


Pevač Darko Lazić i dalje se nalazi u KBC "Zemun", a zbog njega je, kako Alo! saznaje angažovana i policija koja je opkolila bolnicu.

foto: DRAGANA UDOVIČIĆ, KURIR
foto: DRAGANA UDOVIČIĆ, KURIR

Naime, kako nam izvor iz bolnice otkriva, zbog pevačevih problema sa narkoticima, nekoliko dilera pokušalo je da unese nedozvoljene supstance u Darkovu sobu, zbog čega su morali da angažuju organe reda.


- Haos je zbog Darka u bolnici. Malo je sve preuveličano, ali policija mora da stoji i vodi računa o tome šta se unosi u bolnicu. Već su pokušavali da unesu nedozvoljene supstance - otkrio je izvor.

 

Podsetimo, pored brojnih problema s prelomima kostiju, unutrašnjim krvarenjem, otkazivanjem organa i hematomima po telu, lekari imaju problem i sa apstinencijalnom krizom kroz koju pevač prolazi od momenta kad se probudio iz veštačke kome.

 

U javnost je pre nekoliko dana dospela informacija da je Lazić od doktora tražio da mu "donesu nešto", pa su po svoj prilici njegovi prijatelji odlučili da mu ispune želju, verovatno nesvesni da bi to moglo dodatno da mu ugrozi život, pa možda čak i izazove tragediju jer je njegov organizam a pogotovo pluća u strašno lošem stanju.

 

U ponedeljak je jedan muškarac pokušao da unese nedozvoljene supstance ali ga je medicinska sestra primetila i odmah pozvala obezbeđenje.

 

makonda-tracker