LJUBAV CVETA

Umesto aviona i kamiona, KREATIVNOST na PRVOM mestu: Švajnštajger iznenadio Anu za rođendan OVIM NEOČEKIVANIM POKLONOM (FOTO)

1

Teniserka Ana Ivanović slavi 31. rođendan.

Ana Ivanović i bastijan švajnštajger
Ana Ivanović i bastijan švajnštajgerfoto: Profimedia

Fudbaler Bastijan Švajnštajger i lepa teniserka Ana Ivanović uživaju u skladnom porodičnom životu. Ovaj par ima i sina, pa njihova mala porodica živi srećno i zadovoljno.

 

Iako su Ana i Bastijan izuzetno uspešni sportisti i imaju veliko bogatstvo, oni su pokazali da su skromni. Ne važe za bahat par koji neumereno troši, već za racionalne mlade ljude koji čvrsto stoje na zemlji.

 

Prelepa Ana slavi 31. rođendan i u najboljim godinama je, a tako definitivno i izgleda. Njen dragi ju je za rođendan iznenadio veoma originalnim i kreativnim poklonom, kojim je pokazao koliko je voli.

 

Naime, suprug je Ani Ivanović poklonio dres, na kome je ispisano njeno devojačko prezime Ivanović, dok i sam nosi identični dres na kome piše Švajnštajger. Broj dresa je simboličan, upravo 31, što je broj godina koji je napunila Ana.

Srećan rođendan fantastičnoj supruzi i majci, ima dosta odličnih godina, ali ovo je verovatno poseban broj", napisao je u opisu slike Švajnštajger.

Očigledno je da je Bastijan zaljubljen u svoju suprugu kao i prvog dana, a mi im želimo da njihova ljubav bude sve jača i veća u godinama što dolaze.

 

 

makonda-tracker